Brunch festif au Kamúy !

**SOLD-OUT** Merci à tous ! Nous sommes complets pour cet événement! Rendez-vous à l’année prochaine!

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Venez célébrer l’anniversaire du Chef Paul Toussaint le dimanche 12 juin avec un brunch festif à partir de 13h! Dégustez un menu spécialement concocté pour l’occasion à 100$ par personne (boissons incluses) avec DJ Rocksteady, Gardy Girault et Paul Beaubrun.

Dress code : tous en lin !

Admin

Williamson Dulce is a creative director, multidisciplinary designer and serial entrepreneur based in Montreal. Currently he works for the creative agency DAY. With over 15 years of experience, Williamson has worked the gamut of clients (Diesel Canada, Squish Candies, Le Château, Ardene, The White Dinner Haiti to name a few). In his work, he combines lifestyle, fashion and technology with a simple philosophy: make a beautiful and simple work evocative work that helps companies tell their stories. His talent was also recognized by the Round Table of Black History Month and the International Committee for the promotion of Creole and literacy. Initiator, co-founder and a partner of DAY Agency Inc., Purple Luxe Inc. and les services DropSnow/DropWater Inc., Williamson Dulce aims to highlight the creativity of black communities.

 

http://www.day.agency
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Le nouveau restaurant le plus couru à montréal bonifie son offre! Kamúy servira dorénavant un lunch et un brunch pancaribéens!